جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

آمادگی کامل خیابان امام‌رضا(ع) مشهد برای میزبانی از راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | ۳.۵ کیلومتر پیاده‌رو و آسفالت در بالاترین کیفیت

  • کد خبر: ۳۲۳۹۲۸
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
آمادگی کامل خیابان امام‌رضا(ع) مشهد برای میزبانی از راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | ۳.۵ کیلومتر پیاده‌رو و آسفالت در بالاترین کیفیت
مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری تأسیسات شهرداری مشهد گفت: با تکمیل پروژه بهسازی ۸ هزار مترمربع از پیاده‌رو‌های خیابان امام رضا‌(ع) که با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید، زیرساخت عمرانی لازم هم از نظر آسفالت و هم از نظر پیاده‌رو برای برگزاری راهپیمایی فراهم شده است.

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به برگزاری راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس در مسیر خیابان امام رضا(ع)، از میدان ۱۵خرداد تا حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین زیرساخت‌های برگزاری آیین‌های بزرگ و ملی در مقیاس راهپیمایی‌های روز قدس، ۲۲ بهمن و تشییع‌های تاریخی همچون بدرقه پیکر شهدای خدمت در سال ۱۴۰۳، تأمین زیرساخت‌های شهری لازم در مسیر برگزاری این برنامه‌هاست که از روکش آسفالت و تسطیح پیاده‌رو گرفته تا برطرف‌کردن موانع، طیف وسیعی از تدابیر و اقدامات را نیاز دارد.

وی افزود: خاصیت ذاتی مشهد به‌عنوان شهر امام رضا(ع) این است که همه‌ساله میزبان آیین‌های بزرگ باشد؛ از جشن کیلومتری ولادت امام هشتم(ع) گرفته تا راهپیمایی در ایام‌الله و البته میزبانی از زائران پیک‌های زیارتی که در طول سال استمرار دارد. بر همین اساس، اگرچه در سال‌های اخیر بهسازی معابر منتهی به حرم مطهر در قالب احداث گذر‌های تشرف و ره‌باغ در دستورکار مدیریت شهری قرار داشته، اما ارتقای مستمر کیفیت معابر چهارگانه اصلی و صیانت از کیفیت سطح نیز از جمله اقداماتی است که به آن‌ها توجه شده است.

مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره‌برداری تأسیسات شهرداری مشهد با تأکید بر اهمیت مضاعف بولوار امام رضا(ع) به دلیل میزبانی از برنامه‌های خاص همچون راهپیمایی‌ها در مناسبت‌های مختلف خاطرنشان کرد: با تکمیل پروژه بهسازی بیش از ۸ هزار مترمربع از پیاده‌رو‌های خیابان امام رضا(ع) که با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال در سال گذشته به بهره‌برداری رسید، هم‌اکنون به جز بخش بسیار کوچکی از این خیابان در نزدیکی پایانه مسافربری امام رضا(ع)، سرتاسر این مسیر حدود ۳.۵ کیلومتری هم از نظر آسفالت و هم از نظر پیاده‌رو در کیفیت بسیار مطلوبی قرار دارد و بر همین اساس، زیرساخت عمرانی لازم برای برگزاری برنامه راهپیمایی در مناسبت‌های مختلف فراهم شده است.

وی ادامه داد: برگزاری مراسماتی نظیر راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، اگرچه هرساله با استقبال پرشور زائران و مجاوران رضوی همراه است، اما در لایه‌های مختلف، ملاحظات فنی متعددی برای آن وجود دارد. فارغ از مباحث امنیتی و حوزه نظارت، یک بخش مهم از این ملاحظات در حوزه عملکرد و شرح وظایف مدیریت شهری تعریف می‌شود؛ آنجا که مثلاً حتی وجود یک پله در پیاده‌رو یا نرده‌های BRT در خیابان اگر به‌صورت علمی ایمن‌سازی نشود، می‌تواند فجایع جبران‌ناپذیری همچون حادثه منا خلق کند. در سال گذشته عموم مردم مشهد شاهد برچیده‌شدن بیش از ۵ کیلومتر نرده خط ویژه اتوبوس از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر بوده‌اند؛ طرحی که برای آماده‌سازی مسیر تشییع پیکر رئیس‌جمهور شهید اجرا شد و این مصادیق از جمله مواردی است که حساسیت مسئولیت شهرداری در برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها را نشان می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->